Website
winnen
kerstactie

Voor: Podiumcafé De Brouwerij

Aantal stemmen: 41

De stemmen zijn geteld, de winnaar is bekend! Bekijk hier de uitslag!

Podiumcafé De Brouwerij is een initiatief van enthousiaste kunst- en cultuurliefhebbers, die podiumkunst en warm hart toe dragen. Wij willen vernieuwende, onderscheidende en dwarse artiesten en kunstenaars een podium bieden.
Het Podiumcafé is september 2017 van start gegaan in Grandcafé Koekenbier. Momenteel is het podium ondergebracht in de Sociëteit aan het Luttik Oudorp 78 (binnenstad Alkmaar) en staan we midden in het derde seizoen. Elke eerste vrijdag van de maand geven we jazz-muzikanten de ruimte om impro-jazz te brengen en de derde vrijdag organiseren we zogenaamde Salonavonden met artiesten en kunstenaars van verschillende genres (cabaret, diichtkunst, liedkunst ect.).
We zijn te volgen via Facebook: podiumcafedebrouwerij, maar willen daarnaast erg graag een eigen website, zodat we nog fraaier en breder onze podiumavonden onder de aandacht van het publiek kunnen brengen.

Op de foto staat Erik Ankoné die op vrijdag 15 november jl. een van de artiesten was, die op die avond op het podium stonden.

We willen graag een website omdat we daarmee onze podiumavonden nog beter en breder onder de aandacht van podiumkunstliefhebbers kunnen brengen.

Deel deze pagina

Waarom deze actie?